ADHD Podcast med Manu Sareen: ADHD og Parforhold

ADHD Podcast med Manu Sareen: ADHD og Parforhold

I dag udkom nyeste episode af Manu Sareens podcast om ADHD / ADD.

Jeg er med som gæst sammen med min kollega Sara Skaarup, til en snak om ADHD og Parforhold. Vi nåede desværre kun kort at tale om seksualitet. Men det tror jeg vi kommer til i endnu en episode.

Vi undersøger, om det er en ekstra udfordring at have en partner med ADHD og ser på årsagerne til, at mennesker med ADHD er overrepræsenterede i skilsmissestatistikkerne. Vi diskuterer også de udfordringer, som partneren til en person med ADHD kan stå overfor og ser på tendensen hos mennesker med ADHD til at love ting og glemme det hurtigt igen. Vi dykker også ned i betydningen af dopamin og manglen på samme i forholdet mellem to mennesker. Desuden udforsker vi idéen om, at mennesker med ADHD kan være de største romantiske drømmere og om de skjuler deres “svagheder” for deres partnere. Alt i alt er dette afsnit en spændende rejse ind i forholdet mellem ADHD, parforhold og seksualitet.

Book din gratis samtale her

Du er altid velkommen til at booke en helt gratis og uforpligtende forsamtale hos mig. Her kan vi kort vende hvad du har behov for at tale om, og du får mulighed for at mærke efter om det er rigtigt for dig.

Du kan læse mere om mine ydelser (terapi og coaching) på hovedsiden for ProSex her: ADHD og Parforhold

Direkte til forsamtalen? Vælg en dato og et tidspunkt der passer dig godt her: Gratis forsamtale på telefon

 

Flere
sider